Tycker du att midsommar i Haväng är en av sommarens höjdpunkter? Vill du vara med och föra vidare en lång och trevlig tradition? Vill du lära känna fler personer i vår fantastiska sommarby? Då är du en av dem vi söker!

 

Efter lång och trogen tjänst har den senaste festkommittén/aktivitetskommittén valt att lämna över till ett nytt gäng (TACK igen för era insatser genom åren!). Därför söker vi nu en grupp personer som, i första hand, vill arrangera det välbesökta midsommarfirandet. Dans runt stången, spelmän samt godispåse till barnen har i alla år varit uppskattade inslag, men det finns alla möjligheter att sätta sin egen prägel på den här dagen!

 

Inga förkunskaper krävs. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, om du är ny i byn eller om du har haft din stuga jättelänge. Ett visst förberedelsearbete/planering sker under våren, men det är i anslutning till midsommarhelgen som det praktiska sker. Midsommarstången ligger redo att återanvändas och kläs av barn och vuxna! Den tidigare kommittén tipsar gärna hur de brukar gå till väga.

 

Midsommarfirandet är lite av Havängs Sommarbys signum och vi hoppas hitta nya entusiaster inom kort. Om du är intresserad, tag gärna en första kontakt med Anders via e-post anders.thulin@pwc.com, eller hör av dig till någon i styrelsen.

 

 

Hälsningar

Styrelsen

Föreningen Havängs Sommarby